Εκπαιδευτική ημερίδα για τα δομικά απόβλητα

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CONDEREFF (Construction & demolition waste management policies for improved resource efficiency) η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, δωρεάν εκπαιδευτική ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Πλατεία Ρ. Φεραίου-κτήριο πρώην Νομαρχίας) την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Θέμα της ημερίδας είναι τα δομικά απόβλητα (ΑΕΚΚ) στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση φορέων και στελεχών που εμπλέκονται στη ροή των ΑΕΚΚ για θέματα νομοθεσίας, η καταγραφή προβλημάτων τήρησης της σχετικής νομοθεσίας καθώς και η ανάδειξη του ζητήματος των ΑΕΚΚ, καθώς αυτά αποτελούν το 25- 30% του όγκου των αποβλήτων που παράγονται στην Ε.Ε.

Εισηγητές θα είναι εκπρόσωποι συστημάτων, του ΤΕΕ  και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Επειδή υπάρχουν περιορισμένες θέσεις συμμετοχής για λόγους προστασίας από τον COVID 19,  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε να αποστείλετε email στο thsak5@yahoo.com για να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Back to top
en_GBEnglish (UK)