Ενημέρωση για τη λειτουργία του Υποκαταστήματος Τυρνάβου του ΚΓ Θεσσαλίας του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο

Δυνάμει της υπ’αριθμ. 156/6/7-10-2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ΦΕΚ Β’ 4932 σας ενημερώνουμε ότι καταργήθηκαν τα ειδικά Άμισθα Υποθηκοφυλακεία Τύρναβου και Ελασσόνας στις 3/11/2021 και συστάθηκε το Υποκατάστημα Τυρνάβου του Κτηματολογικού Γραφείου Θεσσαλίας στο Ν.Π.ΔΔ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», στην τοπική αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται τα ακίνητα της τοπικής αρμοδιότητας των καταργούμενων άμισθων Υποθηκοφυλακείων Τυρνάβου και  Ελασσόνας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, σας ενημερώνουμε ότι: 1) Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού για συναλλαγή με το ταμείο είναι 08:30-13:00, 2) η έρευνα των Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων κτλ είναι 10:00-1400 και 3) η παραλαβή των πιστοποιητικών 08:30-14:00 ενώ η παραλαβή εγγράφων, γίνεται πλέον αποκλειστικά δια ζώσης στο Υποκατάστημα Τυρνάβου.