Ανανεωμένο κανάλι Youtube του ΤΕΕ-ΚΔΘ

Με σκοπό να παρέχει πάντα υψηλής ποιότητας περιεχόμενο ενημέρωσης και επιμόρφωσης, τόσο προς τα μέλη του όσο και προς την κοινωνία και τα ενδιαφερόμενα μέρη, το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δημιούργησε πρόσφατα το ανανεωμένο κανάλι του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Youtube.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της Δ.Ε., αλλά και ολόκληρη η ομάδα του ΤΕΕ, που εργάζεται καθημερινά για την παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου με ενδιαφέρον, καλεί τα μέλη, αλλά και όποιον το επιθυμεί, να ακολουθήσει το κανάλι προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί το Τμήμα μας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο κόκκινο κουμπί SUBSCRIBE ώστε να ακολουθήσετε το κανάλι και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέο περιεχόμενο.

Ήδη, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πρώτα videos που αφορούν σε δύο πρόσφατες πρωτοβουλίες του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας:

Α) Ημερίδα παρουσίασης του έργου αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου, με κεντρική ομιλήτρια την κυρία Αντωνία (Τώνια) Μοροπούλου, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2022:

Β) Webinar με θέμα την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου (ΗΤΚ), που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2022:

Σας καλούμε όλες και όλους να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας για πληρέστερη και έγκαιρη ενημέρωση, ακολουθώντας το κανάλι μας και διαμοιράζοντας το περιεχόμενό του.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.