Συνέντευξη Ν. Παπαγεωργίου στον Campos FM 97,8 για τα 100 Χρόνια ΤΕΕ

Σαν σήμερα, 1η Νοεμβρίου 1923 ιδρύθηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Με αφορμή την επέτειο και τον εορτασμό των πρώτων 100 χρόνων του, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, κ. Νίκος Παπαγεωργίου μίλησε στο Campos FM 97.8 και στους Σωτήρη Κέλλα και Δημήτρη Αλεξίου.

Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις διαχρονικές παρεμβάσεις του ΤΕΕ που διαμόρφωσαν σε σημαντικό βαθμό την επιστημονική και κοινωνική ζωή της χώρας, το μεταρρυθμιστικό του έργο, τον εκπαιδευτικό ρόλο που έχει διαδραματίσει, την καθοριστική συμμετοχή του στο σχεδιασμό και την εκτέλεση μεγάλων έργα υποδομών, τη συμβολή του στην πρωτοπορία και την καινοτομία αλλά και την ανάπτυξη και θωράκιση του τεχνικού κλάδου και των δικαιωμάτων του. Μια προσφορά που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα 73 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, ενός αποδεδειγμένα δραστηριου Τμήματος που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν δημιουργήσει υπεραξία, όχι μόνο για την περιοχή μας αλλά και συνολικά για τη χώρα.

Τέλος, δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουν και φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας της περιοχής, με επίκεντρο τις συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών του Σεπτεμβρίου και των ενεργειών και κινήσεων που προχωρούν για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και τον αποτελεσματικό ανασχεδιασμό με σύγχρονους όρους ασφαλείας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/FdD8qflzj8c

Back to top
en_GBEnglish (UK)