Πασχαλινό μήνυμα & ευχές Προέδρου Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΚΔΘ κ. Νίκου Παπαγεωργίου

 

 

Αξιότιμα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το περυσινό Πάσχα η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Θεσσαλία, βρισκόμασταν στον θλιβερό απόηχο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που βύθισε τη χώρα στο πένθος. Το φετινό Πάσχα, βρίσκει τους Θεσσαλούς να προσπαθούμε να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξαν τα καταστροφικά φαινόμενα “Daniel” και “Elias”. Ένας μακρύς Γολγοθάς για όλους εμάς τους Θεσσαλούς που μετράμε τις απώλειες και αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου μας.

Μια συγκυρία δύσκολη και απαιτητική, καθώς το επόμενο διάστημα, η Θεσσαλία καλείται να βρει δυνάμεις και να χαρτογραφήσει το μέλλον, ώστε να ανακάμψει. Μια συγκυρία και μια επίπονη και μακρά διαδικασία, στην οποία όλοι εμείς, οι Θεσσαλοί Μηχανικοί, θα διαδραματίσουμε και πάλι κομβικό ρόλο. Όπως όλα αυτά τα χρόνια των κρίσεων, έχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε και να αντέξουμε και να συνεχίζουμε ακούραστα να εργαζόμαστε για το καλό της κοινωνίας, έτσι και τώρα θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των καιρών. Έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε και τις γνώσεις και την επάρκεια και την ανθεκτικότητα και την ακλόνητη θέληση να βάζουμε πλάτη και να βγαίνουμε μπροστά σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζει ο τόπος. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο, ο συλλογικός φορέας εκπροσώπησης όλων των Μηχανικών και του Τεχνικού Κόσμου, γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός αιώνα συνεχούς λειτουργίας. 100 χρόνια διαρκούς προσφορά και συμβολής στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Ταυτόχρονα, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, οι Μηχανικοί θα προσέλθουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε την ηγεσία που θα αναλάβει να πάει τον Τεχνικό Κόσμο μπροστά στα επόμενα -κρίσιμα- χρόνια που κρύβουν πολλαπλές προκλήσεις. Είναι χρέος και καθήκον μας, να δώσουμε ηχηρό «παρών» στις εκλογές του ΤΕΕ στις 19 Μαΐου και να επιλέξουμε τους εκπροσώπους μας με γνώμονα το έργο, την προσφορά, αλλά και την ικανότητα να πάμε τον κλάδο μας στην επόμενη μέρα. Προσωπικά, δέσμευσή μου είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για όλους τους Μηχανικούς, για τον κλάδο μας, αλλά και για το κοινό καλό.

Το φετινό μου μήνυμα λοιπόν, ως Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματός μας, είναι οι Άγιες μέρες του Πάσχα και το Φως της Ανάστασης να ανακουφίσουν τις καρδιές μας και να μας γεμίσουν με νηφαλιότητα και δύναμη για τα μεγάλα και σημαντικά που έχουμε μπροστά μας.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και των εργαζομένων του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, σας εύχομαι καλές γιορτές, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και ενότητα.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

Νικόλαος Ηλ. Παπαγεωργίου

Back to top
en_GBEnglish (UK)