Περιβάλλον και Ενέργεια: Νομικό Πλαίσιο και Αδειοδοτήσεις

Διάρκεια: 20 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 120,00 ευρώ. Παρέχεται 50% έκπτωση για ταμειακώς ενήμερα προς ΤΕΕ μέλη
Επιστημονικός υπεύθυνος: Αλέξιος Ξηρόφωτος, δικηγόρος Msc.

H Δομή Επιμόρφωσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (ΔΕΣΕΚ) του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, που ιδρύθηκε με στόχο την επιμόρφωση και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών του Τμήματος καθώς και λοιπών ενδιαφερομένων, σε θέματα σχετικά με την επαγγελματική και επιστημονική κατάρτισής τους, επέλεξε για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019 την υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Περιβάλλον και Ενέργεια: Νομικό Πλαίσιο και Αδειοδοτήσεις».

Σε ποιούς απευθύνεται

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, καθώς αφορά το σύνολο των μηχανικών, ενώ θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου η ελληνική γλώσσα (πλην βεβαίως των αναφορών σε ξένη βιβλιογραφία).

Αντικείμενο του σεμιναρίου

Στο σεμινάριο θα εκτεθούν οι βασικές έννοιες και οι νομοθετικές εξελίξεις που σχετίζονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική διαχείριση, καθώς και το ρόλο του μηχανικού ενόψει των σύγχρονων προκλήσεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα οριστικοποιηθούν αφού εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από τουλάχιστον είκοσι καταρτιζόμενους. Εάν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και πατήστε «Ενδιαφέρομαι».

    * Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.


    Back to top
    elΕλληνικά