Τέλλιος Αθανάσιος

Μηχανολόγος Μηχανικός MSC

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Τρικάλων

Ο Θανάσης Τέλλιος, γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1985. Γονείς του είναι ο Βάϊος Τέλλιος και η Πηνελόπη Αντωνίου. Είναι έγγαμος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Αυγέρη. Μεγάλωσε στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας οπού πέρασε τα πρώτα του μαθητικά χρόνια. Είναι Διπλωματούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απ’ όπου και αποφοίτησε το 2011. Είναι τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος “Σύγχρονες Μέθοδοι Σχεδιασμού και Ανάλυσης στη Βιομηχανία” του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Στα φοιτητικά του χρόνια διατέλεσε εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος. Από το 2012 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας το δικό του τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών. Eξειδικεύεται στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας παρέχοντας Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε πλήθος Εταιρειών και Οργανισμών στη Θεσσαλία.

Παράλληλα συμμετέχει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας του, στους τομείς των δομικών υλικών, των κατασκευών και των τροφίμων. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδας, Ενεργειακός Επιθεωρητής και του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού συλλόγου Οιχαλίας. Έχει πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα στο Νομό Τρικάλων

Back to top
elΕλληνικά