Μητσιούλης Γεώργιος

Μηχανολόγος Μηχανικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

Ο Γιώργος Μητσιούλης γεννήθηκε το 1963 στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Τρικάλων. Κοντά στον ομαδικό Αθλητισμό από νεαρή ηλικία, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΣΦΑΟΤ, της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων. Αγαπούσε από μικρός το ποδήλατο όπου και διακρίθηκε με την συμμετοχή του στα Χατζηπέτρεια.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 1986 έως το 1988 εργάστηκε σε Ερευνητικό πρόγραμμα, για την νομοθεσία εκπομπών ρύπων του στόλου των οχημάτων σε συνεργασία με τον Ενεργειακό Τομέα της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων και ως κατασκευαστής έργων Α.Π.Ε. Εκλέγεται από το 1994 ως μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Υ.Δ.Α.Π. το 2008 και 2009 ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίκκης Πολιτεία» το διάστημα από το 2014 έως το 2023.

Είναι παντρεμένος με την Αθηνά – Μαρία Ψωμά καθηγήτρια Ιταλικής Φιλολογίας και δημοτική υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων, με την οποία έχουν τρία παιδιά, τη Βικτώρια, τον Αστέριο – Δημήτριο και τον Αλέξανδρο – Μάριο.

Back to top
elΕλληνικά