Κελεπούρης Δημήτριος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγιάς

Κατάγομαι από τη Μελιβοία, είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κατέρχομαι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον με υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς τον Θεόδωρο Ριζούλη.

Η 25ετή και πλέον εμπειρία μου μέσα από την συνεργασία μου με μεγάλες τεχνικές εταιρείες και η άριστη γνώση του τεχνικού αντικειμένου σε όλες τις φάσεις της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης μεγάλων, σύνθετων και εξειδικευμένων τεχνικών έργων αποτελούν το απαραίτητο υπόβαθρο να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε τεχνική πρόκληση. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με την αγροτική παραγωγή, κυρίως αυτή της καστανοκαλλιέργειας.

Η αγάπη για τον τόπο μου, η εργατικότητά μου, καθώς και η προσήλωσή μου στην ποιοτική αποπεράτωση οποιαδήποτε έργου μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Αγιάς στον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μέσα από την βελτίωση των υποδομών.

Είμαι παντρεμένος με την Νάγια Παπουτσή και έχω τρία παιδιά.

Back to top
elΕλληνικά