Πατσιά Μαρία

Πολιτικός Μηχανικός - Food Blogger

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων

Η Μαρία Πατσιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου ζει και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου της Θράκης, με κατεύθυνση Συγκοινωνιολόγου Μηχανικού. Συνέχισε τις σπουδές της ολοκληρώνοντας δύο μεταπτυχιακά στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο πρώτο μεταπτυχιακό μου εκπόνησε διπλωματική εργασία για το στρατηγικό σχεδιασμό της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης του νομού Λάρισας και στο δεύτερο μεταπτυχιακό ολοκλήρωσε μια μελέτη για την κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Από το 2010 μέχρι το 2013 υπήρξε υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και επιστημονικό πεδίο της διατριβής ήταν οι ήπιες μορφές των αστικών μετακινήσεων στο πλαίσιο μιας βιώσιμης αστικής ανάπτυξης με παράδειγμα μελέτης τη Λάρισα.

Εργάστηκε για λίγα χρόνια σαν ελεύθερη επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός και για ένα χρόνο σαν μηχανικός του Δήμου Νέσσωνος.

Είναι μητέρα ενός αγοριού, που έγινε και ο λόγος για τη στροφή στην επαγγελματική της καριέρα, καθώς το 2019 «γεννήθηκε» η Miss Τasty. Είναι η δημιουργός του site: www.misstasty.gr και πλέον, σήμερα, είναι επαγγελματίας food blogger, με έντονη δράση και παρουσία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: @misstastygr.

Back to top
en_GBEnglish (UK)