ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο Παπαγεωργιου Νικολαος γεννήθηκε στην Λάρισα την 1η Μαρτίου του 1976. Η δουλειά των γονέων του ως εκπαιδευτικοί, τον έφερε στο Bielefeld της Γερμανίας για τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου. Το 2000 απέκτησε το Δίπλωμά του, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ, από την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.. Ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού το 2002, επέστρεψε στην Λάρισα. Από το 2022 είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος MBA, του Blekinge Institute of Technology της Σουηδίας.

Από το 2003 εργάστηκε στην ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ ως επιβλέπων μηχανικός σε Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα στην Κεντρική Ελλάδα. Το 2007 ως εταίρος, ίδρυσε την elcon  μία τεχνική εταιρεία με αντικείμενο τις μελέτες και κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών. Το 2010 ιδρύει – ως εταίρος- την elcon-ενεργειακές υπηρεσίες με κύριο αντικείμενο την παραγωγή, διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας και τις ενεργειακές υπηρεσίες. Από το 2015 είναι ο Δ/ντής Marketing της εταιρείας Exarhopoulos Energy Systems, μίας εισαγωγικής εταιρείας ειδών θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού και υδραυλικών. Από τον Ιανουάριο του 2017 έως σήμερα είναι ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητήριου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά.

Από το 2006 μέχρι σήμερα είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Την περίοδο 2008-2009 υπήρξε συντονιστής της Μόνιμης Επιτροπής Ενέργειας και Βιομηχανίας του Τμήματος. Από το 2006 έως το 2016 επίσης υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. (ΠΣΔΜΗ). Το 2012 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ του ΠΣΔΜ-Η στην Αθήνα και την περίοδο 20012-2016 διετέλεσε Πρόεδρος του ΠΣΔΜΗ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Από τον Ιανουάριο του 2017 έως σήμερα είναι ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητήριου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Τον Ιανουάριο του 2017, εκλέχτηκε Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και τον Νοέμβριο του 2019 επανεκλέχτηκε εκ νέου Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Back to top
en_GBEnglish (UK)