Νταγιάκας Γιάννης

Μηχανικός Περιβάλλοντος MSC

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων

Ο Ιωάννης Νταγιάκας είναι 41 ετών, Μηχανικός Περιβάλλοντος, απόφοιτος του Τμήματος Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Χωρική Ανάλυση & Διαχείριση Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η εργασιακή του εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ξεκίνησε το 2006 στον κλάδο των κατασκευαστικών έργων στην περιοχή της Λάρισας, με την εταιρεία Αθωνική Τεχνική Α.Ε. Το 2011 ανέλαβε τη θέση του Υπεύθυνου Λειτουργίας και Διαχείρισης στην Βιομηχανική Ζώνη της Λάρισας (ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε.), ρόλο που κατέχει έως και σήμερα. Πρόσφατα, ανέλαβε τα καθήκοντα του Επικεφαλής Λειτουργίας Νοτίου Ελλάδος. Μέσα από αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει την ευθύνη της αποτελεσματικής λειτουργίας και διαχείρισης των Βιομηχανικών Περιοχών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αποτελεσματική λειτουργία τους.

Σημαντική είναι η ενασχόληση του Γιάννη στα κοινά του κλάδου των Μηχανικών και στην κοινωνική ζωή του τόπου, καθώς είναι ενεργό μέλος του Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “Ο ΠΥΡΡΟΣ”.

Έχοντας ισχυρή την επιθυμία να συμβάλλει θετικά στον τόπο, ο Γιάννης συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει» με επικεφαλής τον Θανάση Μαμάκο. Αντιλαμβανόμενος τη σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος και έχοντας αποκτήσει ευρεία εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα αυτόν, στοχεύει να συνδυάσω τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου για την προώθηση της πραγματικής προόδου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της Λάρισας.

Ο Γιάννης είναι παντρεμένος με την Χημικό Μηχανικό Ιωάννα Πετρακοπούλου με την οποία απέκτησαν πρόσφατα μια κόρη.

Back to top
en_GBEnglish (UK)