Μπαλούκας Διονύσιος

Αρχιτέκτων Μηχανικός - Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Λάρισας

Ο Διονύσης Μπαλούκας γεννήθηκε στην Ελασσόνα και είναι μόνιμος κάτοικος της Ελασσόνας. Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Αλεξίου και έχει έναν γιο, τον Θανάση.
Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στο χώρο της Παραγωγής, Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προιόντων σε πανελλήνια εμβέλεια. Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , ενώ φοίτησε και στην Οικονομική και Διοικητική Ακαδημία του Μονάχου. Μιλά Γερμανικά, Ιταλικά και Αγγλικά.

Έχει πλούσια αυτοδιοικητική δράση καθώς διατέλεσε αναπληρωτής Δημάρχου στο Δήμο Ελασσόνας και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας – Προγραμματιμού – Οργάνωσης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαφάνειας και Πολιτικής Προστασίας από το 2014, που εκλέχτηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος, έως το 2019.

Είναι περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό << Συμμαχία υπερ των πολιτών>> του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη για την Θεσσαλία Κώστα Αγοραστου.

Back to top
en_GBEnglish (UK)