Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης ΣΘΕΒ

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει στη Λάρισα δίωρη επίκαιρη ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1th όροφος), με θέμα την εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού 2016/679 (GDPR), με τίτλο «Προστασία Δεδομένων, Κυβερνοασφάλεια και Κυβερνοεπιθέσεις στις επιχειρήσεις».

Αφορά όλες τις επιχειρήσεις (ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) που με οποιοδήποτε τρόπο διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα εργαζομένων, συνεργατών, πελατών, ή άλλων φυσικών προσώπων.

Μετά τις 25.05.2018 όποιοι επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα υποχρεούνται να τηρούν τον Κανονισμό και αντιμετωπίζουν κυρώσεις σε περίπτωση μη τήρησης των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτόν.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Τι είναι και ποιες αλλαγές φέρνει ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα;
  • Ποιες εταιρείες αφορά και ποιες οι νέες υποχρεώσεις που προκύπτουν;
  • Πόσο σημαντικό είναι μία επιχείρηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και ποιες οι πιθανές συνέπειες μη συμμόρφωσης;
  • Νομικά ζητήματα που ανακύπτουν από την εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού GDPR.
  • Καλές πρακτικές ψηφιακής προστασίας των επιχειρήσεων.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι, o Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, ο πρώην Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων Ιωάννης Μακρυπούλιας του Τμήματος Προστασίας Λογισμικού και Πνευματικών Δικαιωμάτων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και η νομικός Ρόντου Καλλιόπη, εξειδικευμένη στα θέματα Κυβερνοασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο education@sthev.gr μέχρι την Τετάρτη.

Επίσης, σας αποστέλλουμε ενημέρωση με τις κυριότερες ερωτήσεις και απαντήσεις αυτών και παρακαλούμε σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε εκ των προτέρων οιαδήποτε σκέψη σας ή και ερώτηση προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικότερη ενημέρωση παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το αντίστοιχο πεδίο στη δήλωση συμμετοχής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ από εδώ…

Κυριότερες ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Back to top
en_GBEnglish (UK)