Τρισδιάστατος σχεδιασμός κατοικίας

Διάρκεια: 30 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 60,00 ευρώ. Παρέχεται 50% έκπτωση για ταμειακώς ενήμερα προς ΤΕΕ μέλη
Επιστημονικοί υπεύθυνοι: Αγγελική Δεληχά / Δωροθέα Κασιτεροπούλου

H Δομή Επιμόρφωσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (ΔΕΣΕΚ) του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, που ιδρύθηκε με στόχο την επιμόρφωση και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών του Τμήματος καθώς και λοιπών ενδιαφερομένων, σε θέματα σχετικά με την επαγγελματική και επιστημονική κατάρτισής τους, επέλεξε για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019 την υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Τρισδιάστατος σχεδιασμός κατοικίας».

Σε ποιούς απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς κάθε ειδικότητας, αποφοίτους ΑΤΕΙ και ΑΕΙ που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε σχεδιαστικό επίπεδο και να συστηματοποιήσουν τις τεχνικές τους στον τρισδιάστατο σχεδιασμό. Αφορά σε μηχανικούς που επιδιώκουν μία καινοτόμο προσέγγιση διαχείρισης χώρων, μορφών σχεδίασης και ασχολούνται με μελέτες νέων κτιρίων, μελέτες ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων.

Είναι απαραίτητο οι εκπαιδευόμενοι να έχουν μαζί τους προσωπικό φορητό υπολογιστή.

Αντικείμενο του σεμιναρίου

Στόχος του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν οι εκπαιδευόμενοι τις βασικές αρχές τρισδιάστατου σχεδιασμού για την παρουσίαση της συνθετικής ιδέας κατασκευής ενός κτιρίου. Οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν σε ολοκληρωμένη παρουσίαση της σύνθεσης τους στον πελάτη (τρισδιάστατες όψεις, φωτορεαλιστκές απεικονίσεις, εσωτερικές όψεις χώρων κατοικίας με πραγματικά υλικά, χωροχρονική απεικόνιση).

Μεθοδολογικά, το μάθημα θα βασιστεί σε διαλέξεις και εισηγήσεις καθώς και σε μελέτες περίπτωσης, ασκήσεις κατανόησης και φύλλα αξιολόγησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα οριστικοποιηθούν αφού εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από τουλάχιστον είκοσι καταρτιζόμενους. Εάν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και πατήστε «Ενδιαφέρομαι».

    * Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.


    Back to top
    elΕλληνικά