Ανάπτυξη θερμοκηπίων – Κατασκευή και λειτουργία για μηχανικούς

Διάρκεια: 30 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 180,00 ευρώ. Παρέχεται 50% έκπτωση για ταμειακώς ενήμερα προς ΤΕΕ μέλη
Επιστημονικός υπεύθυνος: Δρ. Αικατερίνη Μπαξεβάνου – Μηχ/γος Μηχ/κος, MSc, PhD

H Δομή Επιμόρφωσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (ΔΕΣΕΚ) του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, που ιδρύθηκε με στόχο την επιμόρφωση και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών του Τμήματος καθώς και λοιπών ενδιαφερομένων, σε θέματα σχετικά με την επαγγελματική και επιστημονική κατάρτισής τους, επέλεξε για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019 την υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Ανάπτυξη θερμοκηπίων – Κατασκευή και λειτουργία για μηχανικούς».

Σε ποιούς απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μηχανικούς που επιθυμούν να εξειδικευτούν στο σχεδιασμό της κατασκευής και της λειτουργίας  ενός σύγχρονου θερμοκηπίου και συγκεκριμένα στις ακόλουθες ειδικότητες: Πολιτικοί Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Παραγωγής και Μηχανικοί Περιβάλλοντος χωρίς να αποκλείονται άλλες ειδικότητες εφόσον θα παρασχεθούν γνώσεις σχετικά με το γενικό σχεδιασμό και χωροθέτηση καθώς και τη βιώσιμη ανάπτυξη θερμοκηπίων.

Αντικείμενο του σεμιναρίου

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι μηχανικοί τις απαραίτητες γνώσεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός σύγχρονου θερμοκηπίου καθώς και τις γνώσεις που απαιτούνται για να μπορούν να ετοιμάσουν μια σχετική μελέτη βιωσιμότητας.

Δεδομένου ότι αναμένεται ανάπτυξη του τομέα της θερμοκηπιακής παραγωγής καθώς και εξέλιξη των απαιτήσεων σχεδιασμού θεωρούμε ότι τα θερμοκήπια ως ειδικά κτήρια και ως εξειδικευμένης λειτουργίας παραγωγική διαδικασία είναι ένας τομέας που μπορεί να εξυπηρετηθεί από εξειδικευμένους μηχανικούς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα οριστικοποιηθούν αφού εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από τουλάχιστον είκοσι καταρτιζόμενους. Εάν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και πατήστε «Ενδιαφέρομαι».

    * Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.


    Back to top
    elΕλληνικά