Μήνυμα Προέδρου ΤΕΕ-ΚΔΘ για τη Νέα Χρονιά

Άλλη μια χρονιά φθάνει στο τέλος της.

Μια χρονιά, που όπως και οι προηγούμενες, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και προκλήσεις, για την κοινωνία και φυσικά για το επάγγελμά μας.

Μια χρονιά κατά την οποία, είδαμε το σύννεφο της πανδημίας και της κρίσης που αυτή έφερε να διαλύεται σιγά σιγά, αλλά ένα άλλο σύννεφο, αυτό του πολέμου στην Ουκρανία, να παίρνει τη θέση του, φέρνοντάς μας όλους αντιμέτωπους με νέες κρίσεις. Εκείνες του υψηλού ενεργειακού κόστους και του υψηλού πληθωρισμού.

Όμως, οι μηχανικοί έχουμε μάθει να στεκόμαστε όρθιοι ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες και να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον ρόλο μας στην κοινωνία. Να αποτελούμε με το έργο μας, την αφετηρία και τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της προόδου. Αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με το ΤΕΕ να αποτελεί το «σπίτι» όλων μας και να πρωτοστατεί στο να συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τα μέλη μας και τον κλάδο μας.

Σήμερα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά. Να αφήσουμε πίσω μας το 2022 και με τα διδάγματά του, να προχωρήσουμε μπροστά, με δύναμη και κουράγιο για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας τη νέα χρονιά.

Εύχομαι από καρδιάς, το 2023 να είναι γεμάτο υγεία και αγάπη, με περισσότερη ανθρωπιά, περισσότερη αλληλεγγύη, περισσότερη συνεργατικότητα.

Να είναι μια χρονιά προόδου και προκοπής για όλες και όλους.

Καλή Χρονιά!

Νικόλαος Ηλ.  Παπαγεωργίου

Πρόεδρος Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

 

Back to top
en_GBEnglish (UK)